-
Continue reading →: pita s pečenom ciklom i ricottom.
Cikla je namirnica koju u zadnjih par godina baš često konzumiram i uvijek tražim nove načine kako ju pripremiti. U svojoj ne tako dugoj cikla karijeri primijetila sam da svakom jelu s ciklom pokušavam nekim izvorom kiselog i slanog izbalansirati tu njezinu slatkoću i „zemljasti“ okus. Nekako kao da traži…
-
Continue reading →: godišnja doba u teglicama – e-knjiga sa savjetima i receptima za pripremu najfinije zimnice
Spremanje sezonskih plodova u teglice jedan je od načina kako sačuvati maleni komadić godišnjeg doba da bi u njemu uživali i ostatak godine. Ova knjiga će vam pomoći da upravo to i napravite. :)
-
Continue reading →: hrskavi kadel u cornflakesu.
Topli hrskavi kadel u corn flakesu s jednim hladnim, češnjakastim umakom na bazi jogurta.
-
Continue reading →: tajne aromatičnog kimchija.
Kimchi je fermentirano ljutkasto korejsko jelo bogato probioticima i hranjivim tvarima.